HUIPPUTARJOUS – BHR E-Race kampanjahintaan

In Ajankohtaista, Bhr by Kaisu

Nyt Euroopan maahantuojan varastontyhjennyksen johdosta BHR E-racen 2022-mallit myydään pois huikean edullisesti: Hinta vain 5990€ – normaali hinta 8990€. Tarjous voimassa niin kauan kuin pyöriä riittää.

Tämä aivan mahtava sähköenduro/sähköcrossipyörä on ranskalaisen TRC-Racingin ja kiinalaisen BHR-racingin tinkimättömän kehitystyön tulos

Pyörässä on neljä vaihdetta, kytkin ja jalkajarru – aivan kuten perinteisissä moottoripyörissä. Näiden ansiosta ajaminen ja ajotuntuma ei eroa bensapyöristä, vaikka moottorin luonne onkin erilainen.

Iso 80v – 60ah – 4800Wh akku riittää useamman tunnin rymistelyyn

Pyörän huippunopeus on vakiovälityksillä n. 110km/t, mutta tehojen puolesta pyörä kulkee ainakin 130km/t. BHR E-Race on täysikokoinen enduro/crossipyörä, joka sopii myös isommille kuskeille.

Sähkömoottorin käytettävä kierrosalue on 0-7000 rpm

Tämän ansiosta vaihteita ei välttämättä tarvitse vaihdella kesken ajon, vaan niitä käytetään enemmänkin ”ajomodeina” nopeuden ja tehon säätelyyn. Teknisille radoille ja aggressiiviseen ajoon 2. vaihde sopii hyvin, jolloin vääntö on päätä huimaava ja eturengas vaikea pitää maassa. Hieman nopeammille radoille 3. vaihde on sopiva ja teho on jo helpommin hallittavissa. Neljäs vaihde sopii siirtymiin ja isommille teille.

Pyörässä on 30 hevosvoimaa ja vääntöä kuin pienessä kylässä

Ajomodeja pystyy vaihteiden lisäksi pikavalinnalla vaihtamaan kahden eri tehokartan välillä.

Laadukkaat Taiwanissa valmistetut HT-Suspensionin etuhaarukka ja takaiskunvaimennin, sekä erittäin tehokkaat Japanissa valmistetut Nissin jarrut takaavat miellyttävän ajokokemuksen. Akku, moottori ja runko on valmistettu Kiinassa. Suunniteltu ja kehitetty Ranskassa.

Pyörän runko ja ajogeometria perustuu moderneihin japanilaisiin kisacrosseihin

Pyörään sopii Honda CRF 250R vanteet, akselit, jarrulevyt, jarrupalat, takaratas, satula, muovit, ketjunohjurit jne.

Sähköpyörät ovat hiljaisia ja erittäin mukavia ajaa. Ne ovat myös lähes huoltovapaita, joten nyt voit käyttää kallisarvoisen aikasi johonkin luovempaan, kuin pyörän rassaamiseen. BHR E-Racen esituotantomalleja on ollut ajossa loppukesästä 2021, ja pyörän tekniikka on ollut luotettavaa. Pyörän huollon tarve on verrattavissa polkupyörään eli lähinnä ketjut, laakerit, jarrut, iskunvaimentimet ja lisäksi vaihteistoöljyn vaihto noin kerran vuodessa riittää.

Pyörän akku on helposti vaihdettavissa. Vaihtoakun hinta on 2250 euroa.

Lue lisää: BHR E-race

Valmistajan sivut

Tekniset tiedot

Paino: 124kg
Huippunopeus: 110km/t
Pituus: 2016mm
Istuinkorkeus: 930mm
Maavara: 320mm
Vääntö: 500 Nm
Teho: 30 hevosvoimaa
Vaihteet: 4
Toimintasäde: 125km (25km/t nopeudella), maantiellä 80km, enduro 40-60km, motocross 30min – 1 tunti
Etuhaarukan halkaisija: 48mm
Etuhaarukan jousto: 300mm
Takaiskunvaimentimen jousto: 300mm
Akku: 80v – 60ah – 4800Wh Lithium
Renkaat: 18″ takana ja 21″ edessä

Jos enduro-mallin haluaa muuttaa crossiksi, pyörään saa lisävarusteena 21″ ja 19″ crossivanteet ja valon tilalle crossi
numerokilven. Vanteet ja kilpi löytyy heti varastosta ja hinnat on 650€ ja 25€.

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 120,40 euroa kuukaudessa.

Takuu 6kk.

VAIN KILVETTÖMÄNÄ. Pyörällä EI ole tyyppihyväksyntää eli sitä EI saa kilpiin. Pyörää EI pysty rekisteröidä tieliikennekäyttöön. Rekisteröitävä 50hv BHR malli tulossa myyntiin EHKÄ 2025. Hinta tulee olemaan noin 9500€ + rekisteröintikulut.

Hinta sisältää toimituksen kotiovelle. Pyörä toimitetaan tehtaan paketissa ja ensiasennus suoritetaan asiakkaan toimesta.

Tervetuloa koeajolle. Soita ja kysy lisää.