Ensimmäistä kertaa sähkötrial-pyörä osallistuu legendaariseen SSDT-kilpailuun

In Ajankohtaista, Electric Motion by Kaisu

Electric Motion osallistuu myyttiseen Scottish Six Days Trial- kilpailuun! Ensimmäistä kertaa historiassa sähköpyörä on mukana tässä legendaarisessa kilpailussa. Kuskeina ovat vallitseva e-trialin maailmanmestari Gaël Chatagno ja Matthew Alpe.

Skotlannin jylhissä maisemissa testataan miestä ja konetta, sillä päivittäiset reitit sisältävät yli 150km kaikista rosoisimpia ja karuimpia maastoja. Tähän vielä lisättynä arvaamattomat sääolosuhteet, on kilpailu äärimmäinen haaste EM Epure Racelle!

Kuskien tunnelmat

Matthew: ”Olen aiemmin kisannut SSDT-kilpailussa seitsemän kertaa perinteisillä trial-pyörillä, ja aina nauttinut tapahtumasta. Koen kunniakseni osallistua nyt osana EM-tiimiä, sekä odotan rallia erityisellä jännityksellä, sillä siitä tulee varmasti haastava niin minulle kuin myös Electric Motionille.”

Gaël: ”Uskon että Skotlannin kilpailusta tulee oikein jännittävä, koska teemme myös jotain mitä ei ole koskaan tehty aikaisemmin. Epure Race tuntuu tosi hyvältä ajaa, ja olen valmis haastamaan itseäni tulevissa rankoissa olosuhteissa. En malta odottaa!”