Tule koeajolle.
Ihastu.
Osta omaksi.


Korkein kriteerein valitsemamme ja henkilökohtaisesti testaamamme pyörät ovat todiste siitä, että sähkömoottoripyörät voivat olla nopeampia, kestävämpiä ja ennen kaikkea hauskempia kuin polttomoottoripyörät. Olemme monien edustamiemme moottoripyörämerkkien virallisia maahantuojia Suomessa.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MIKÄÄN EI OLE IHANAMPAA KUIN UUNITUORE OMA MOOTTORIPYÖRÄ!
Otathan huomioon, että moottoripyörät saattavat aiheuttaa voimakasta riippuvuutta ja jo niiden koeajaminen voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen hankkia sellainen omaksi.  Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan Orimattilan myymälässämme.


1. tutustu valikoimaan
Kattavasta valikoimastamme löytyy sähköpyöriä moniin eri käyttötarkoituksiin. Jos haluat lisää tietoa eri pyöristämme, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
2. Ota yhteyttä
Soita tai lähetä sähköpostia, ja kerro mistä pyörästä olet kiinnostunut. Voimme sopia ajan koeajolle, tai jos olet jo varma valinnastasi, voit tilata pyörän suoraan kotiovellesi tai noutaa sen myymälästämme.
3. tee tilaus
Valmistaudu vastaanottamaan elämäsi ihanin sähköpyörä. Lataa akku, laita kypärä päähän ja anna tuulen tuivertaa korvissa. Elämäsi pyörät saat Lite Bike Storesta.
Image
osamaksulla helppoutta ja joustavuutta elämään
Voit ostaa meiltä unelmiesi ajoneuvon myös Svea-osamaksulla, ilman käsirahaa, ja jopa 8 vuoden maksuajalla. Soita ja kysy lisää!
OLETKO VALMIS KOKEMAAN MOOTTORIURHEILUN UUSIN SILMIN?

VARAA KOE-AJO TAI TILAA OMA PYÖRÄSI

OLETKO VALMIS KOKEMAAN MOOTTORIURHEILUN UUSIN SILMIN?

VARAA KOE-AJO TAI TILAA OMA PYÖRÄSI