Tule koeajolle.
Ihastu.
Osta omaksi.Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan Orimattilan myymälässämme
Olemme monien edustamiemme moottoripyörämerkkien virallisia maahantuojia Suomessa. Korkein kriteerein valitsemamme ja henkilökohtaisesti testaamamme pyörät ovat todiste siitä, että sähkömoottoripyörät voivat olla nopeampia, kestävämpiä ja ennen kaikkea hauskempia kuin polttomoottoripyörät.

1. tutustu valikoimaan
Kattavasta valikoimastamme löytyy sähköpyöriä moniin eri käyttötarkoituksiin. Jos haluat lisää tietoa eri pyöristämme, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
2. Ota yhteyttä
Soita tai lähetä sähköpostia, ja kerro mistä pyörästä olet kiinnostunut. Voimme sopia ajan koeajolle, tai jos olet jo varma valinnastasi, voit tilata pyörän suoraan kotiovellesi tai noutaa sen myymälästämme.
3. tee tilaus
Valmistaudu vastaanottamaan elämäsi ihanin sähköpyörä. Lataa akku, laita kypärä päähän ja anna tuulen tuivertaa korvissa. Elämäsi pyörät saat Lite Bike Storesta.
Image
osamaksulla helppoutta ja joustavuutta elämään
Voit ostaa meiltä unelmiesi ajoneuvon myös Resurs Bankin osamaksulla, ilman käsirahaa, ja jopa 10 vuoden maksuajalla. Soita ja kysy lisää!
OLETKO VALMIS KOKEMAAN MOOTTORIURHEILUN UUSIN SILMIN?

Otathan huomioon, että moottoripyörät saattavat aiheuttaa voimakasta riippuvuutta ja jo niiden koeajaminen voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen hankkia sellainen omaksi.  

VARAA KOE-AJO TAI TILAA OMA PYÖRÄSI
OLETKO VALMIS KOKEMAAN MOOTTORIURHEILUN UUSIN SILMIN?

VARAA KOE-AJO TAI TILAA OMA PYÖRÄSI