Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia ajokokemuksia ja henkeäsalpaavia seikkailuja

Lite Bike Store on Suomen ensimmäinen sähköenduro-, cross- ja trialpyörien erikoisliike. Intohimoisina moottoripyöräilyn, maastopyöräilyn ja luonnossa liikkumisen ystävinä me Lite Bikessä haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden kokea moottoriurheilu uusin silmin. Olemme luomassa vallankumousta moottoripyöräilyn saralla ja levittämässä sähkömoottoripyörien ylivoimaisuutta, ihanuutta ja läpimurtoa.

mopopojasta moottoripyöräkauppiaaksi - lite bike kaupan synty

Moottoripyörät ja erityisesti enduropyöräily on ollut tärkeä osa Tomin, Lite Biken perustajan, elämää jo lähes 30 vuoden ajan. Ensimmäisten mopojen jälkeen on tallista aina löytynyt vähintään yksi bensamoottorilla liikkuva menopeli. Vuonna 2021 uteliaisuudesta hankittu sähkömoottoripyörä vakuutti jo ensimmäisen ajokerran jälkeen sähkömoottoripyörien eduista verrattuna polttomoottorilla varustettuihin pyöriin.

Toimitilamme sijaitsee luonnon helmassa Orimattilan Niinikoskella

Sähkömoottoripyörien hullaannuttamana kesällä 2021 heräsi ajatus maahantuonnista ja Suomen ensimmäisen sähkömoottoripyörien myyntiin erikoistuneen kaupan perustamisesta. Tuumasta toimeen vaan, ja näin syntyi Lite Bike Store. Tervetuloa kanssamme luomaan uutta hiljaista vallankumousta!