12.10.2022

Electric Motion Escape freeride-sähköpyörä ajotestissä

Lisää Villen ajofiiliksiä, tällä kertaa ranskalainen Electric Motion Escape pääsee rullaamaan kurapolkuja. "Välitöntä vääntöä!" 😎
10.10.2022

Ville Turkkisen Drill One testivideo enskapoluilla

Ville Turkkinen kävi testaamassa Lite Bike Storen ”sähkövatkaimia” enduro-ajossa, ja antaa hyvää analyysia videossaan. 💪

Tässä ensimmäinen osa, käsittelyssä tsekkiläinen CZEM Drill One. ⚡️

4.8.2022

Putte Eevertti testaa Qulbix-sähkömoottoripyörän

Tubettaja Petri Varis kävi koeajamassa Qulbix Q140MD Core Racen. Videolta kuuluu autenttisen innostuneet ensireaktiot Qulbixin vauhdista ja räväkkyydestä!

"Tällä vehkeellä menee päivä metsässä paljon rattoisammin kuin marjapoimurin kanssa 😋"

1.8.2022

"Mitä mä nyt menin ostamaan?!"

Kaikkirahatmenee.com - sivuston Petri Varis, eli PutteEevertti, hurjastelee Sur-Ron Light Beellä salaisella enduroradalla. Videolta läpi tulee vauhdin huumaa ja ajelun iloa!
3.5.2022

Vuoristoseikkailulla Qulbix-sähkömoottoripyörällä

Tervetuloa mukaamme seikkailemaan Espanjaan Castile & Leon -maakuntaan Navandrinalin vuoristokylän jylhiin maisemiin. Tällä videolla testataan kuinka pitkälle Qulbixin 2160 Ah-akku kuljettaa kuskia haastavilla vuoristoteillä. Tavoitteena on kavuta Pico Zapatero huipulle (2158m), ellei lumi estä matkan tekoa... Jos olet tarkkana, pääset kanssamme jahtaamaan villihevosia, tutustumaan Espanjan autioihin pikkukyliin sekä kahlaamaan pyörällä pitkin vuoristopuroja. Pyörässä ei ole asennettu polkimia, eli pelkän moottorin voimalla mennään eteenpäin, ja niin pitkälle kuin pyörä hievahtaa. Alkumatkasta tehot olivat asetettu 50%, mutta hyvin pian tangosta roikkuminen alkoi ottamaan kunnon päälle, ja loput matkasta ajettiin 40% asetuksella. Jarrutettaessa käytetään mahdollisuuksien mukaan moottorijarrua, joka samalla siirtää jarrutusenergian takaisin akkuun.
18.4.2022

Silence sähköskootterit koeajossa

Kävimme koeajamassa Silencen S01- ja S02-malliset sähköskootterit Barcelonassa yhdessä Lite Bike Storen Silence-edustajan Antonion kanssa. Matkan varrella Madridissa ja Barcelonassa törmäsimme lukuisiin Silence-skoottereihin, joita vilisee Espanjan katukuvassa tuhansittain - niin yksityishenkilöiden, tavarankuljettajien kuin jopa poliisienkin käytössä. Videolle on tallentunut myös Silencen tyylikäs päämaja, jossa pääsimme tutustumaan lisää vuoden lopussa ilmestyvään S04-mallin prototyyppiin, eli Nanocariin.
6.4.2022

Vuoristoseikkailulla CZEM Drill One Evo sähköpyörällä

Drill One Evo on superhauska ja ultrakevyt sähkömoottoripyörä. Pyörällä on painoa vain 52kg, mutta tehoja 16 hevosvoimaa. Täydellinen off-road-retkille haastavampiinkin maastoihin. Videon kuvasimme maaliskuun loppupuoliskolla Espanjassa Navandrinalin vuoristokylässä, jossa kevät jo tekee tuloaan ja viimeiset lumikinokset ovat sulamassa. Kohta saadaan Suomessakin pyörät kuraisiksi, eikä vain lumisiksi! 😄
3.4.2022

VIVE LA MOTO 2022 – SÄHKÖPYÖRIEN METSÄSTYSMATKALLA MADRIDISSA

Lite Bike Storen tiimin Tomi & Kaisu otti ja repäisi ja matkusti Madridiin Espanjan suurimmille moottoripyörämessuille. Aikomuksena on tarkastaa messujen sähköpyörä-valikoimaa, nähdä livenä erilaisia pyöriä ja tutustua niihin tarkemmin. Sähköisten vaihtoehtojen suuri määrä yllätti meidät positiivisesti, ja yleinen tunnelma olikin se, että ne tulevat jatkossakin yleistymään entisestään. Ehkä huikein pyörä kokea itse oli Energica, ja myös Silencen loppuvuodesta tuotantoon tuleva S04, eli NanoCar, oli super päräyttävä. Siitä tulee varmasti suosittu! Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun pääsimme lähemmin tutustumaan Silencen S01 ja S02-malleihin, ja olemme niistä nyt entistäkin vakuuttuneempia. Totta kai messujen päätteeksi mukaan tarttui omaan käyttöön uudet ajovaatteet, polvisuojat ja kypärä. 😎
16.3.2022

Silkinpehmeitä ajokokemuksia Silence-sähköskootterilla

Nimensä mukaisesti Silence-sähköskootterit ovat takarenkaaseen sijoitetun moottorin ansiosta täysin äänettömiä, ja edistyksellisen moottorin etuihin kuuluu myös se, että ajokokemus on täysin tärinätön. Silencen sähköskootterit ovat helppohuoltoisia, ja niiden käyttökustannukset ovat vain murto-osan bensaskoottereiden kustannuksista. Jos haluat liikkua miellyttävästi, nopeasti ja edullisesti, Silencen skootterit ovat tarkoitetut juuri sinulle. Tutustu lisää: litebike.fi/silence
27.2.2022

Esittelyssä Qulbix Q140MD Race - Huipputehokas sähköpyörä / Ultrakevyt sähkömoottoripyörä

Lite Bike Storella esittelyssä Qulbix Q140MD Race, Sloveniassa valmistettu sähköpyörä, jonka voi nähdä joko huipputehokkaana sähköpyöränä tai ultrakevyenä sähkömoottoripyöränä. Saatavilla sekä pyöränpolkimilla ja satulalla, tai motoasetuksin jalkatapeilla ja motosatulalla. Täydellinen kulkuväline kaikkeen off road-ajoon. Täysin äänetön keskiömoottori on sijoitettu älykkäästi takarenkaan sijasta pyörän keskelle, jolloin paino jakaantuu tasaisesti, ja ajettavuus paranee huomattavasti. Yhtä tehokas kuin 80-kuutioinen crossipyörä. Akunkesto ajosta riippuen noin 1-3 tuntia.
26.2.2022

Drill One-sähköenduron akunkesto-testi nopeahkossa freeride-ajossa

CZEM Drill One Evo-sähköcrossin akku testissä aggressiivisessa ja nopeassa freeride-ajossa. Lite Bike Storen testikuski Tomi ajelee sattumanvaraisesti Keski-Espanjan Burgohondon kylän laaksossa vuohipolkuja, joenpentareita, hiekkateitä ja umpimähkäisiä metsiä pitkin, ja mahdollisimman usein kaasu pohjassa revitellen testaa kuinka pitkälle sähköpyörällä pääsee. Tämän videon myötä pääset virtuaalimatkalle mukaan kokemaan sähköpyörien päräyttävyyttä luonnon keskellä. Ja akku todella ajetaan tyhjäksi - viimeiset metrit vauhtia jaloilla polkien. Ajoretken rangeksi tulee 34 km ja 1t 15min. Tulossa myös video, jossa testataan akunkesto rauhallisemmassa freeride-ajossa
25.2.2022

Drill One-sähköenduron akunkesto-testi rauhallisessa freeride-ajossa 

CZEM Drill One Evo-sähköcrossin akku testissä rauhallisessa freeride-ajossa. Lite Bike Storen testikuski Tomi ajelee sattumanvaraisesti Keski-Espanjassa laventeliniittyjä, vuoristoteitä, kivikkoisia polkuja ja hiekkateitä pitkin leppoisaa vauhtia, ilman kaasupohjassa-revittelyä. Tämän videon myötä pääset virtuaalimatkalle mukaan kokemaan sähköpyörien hauskuutta luonnossa, ja niiden ihmeellistä hiljaisuutta! Okei, Drillissä on kyllä hienot sähkösurinat. Akku ajetaan tyhjäksi, mutta lopussa vielä kyytiin ehtii mukaan Nanda-koira. Ajoretken rangeksi tulee 38,8 km ja 1t 50min. Katso myös video, jossa testataan akunkesto aggressiivisemmassa "kaasu pohjassa"- freeride-ajossa.
19.2.2022

Sähkömoottoripyöräilyn hyödyt verrattavissa meditaatioon

Uusimmat tutkimukset ovat löytäneet hämmästyttäviä yhteneväisyyksiä sähkömoottoripyöräilyn ja meditaation välillä. Sähkömoottoripyöräily vähentää kehon stressihormonituotantoa vähintään 100% ja aiheuttaa selittämätöntä hyvän olon tunnetta päästä varpaisiin. Kukaan ei pysty selittämään tämän mullistavan löydöksen syytä. Tämän tajunnanräjäyttävän tutkimuksen on teettänyt ja sponsoroinut Lite Bike Store ja sähkömoottoripyörien hiljainen vallankumous. ⚡️
6.2.2022

Esittelyssä CZEM Drill One Evo, ultrakevyt ja villi sähköenduro

Esittelyssä CZEM Drill One Evo, ultrakevyt ja villi sähköenduro: painoa vain 52 kg ja vääntöä enemmän kuin tuulimyllyssä. Tämän hauskempaa pyörää ei ole olemassakaan! Sähkömoottori surisee makeasti ja rapa roiskuu. Mitä muuta voisi elämäänsä kaivata? Tsekeissä valmistettu Drill One on jokaista komponenttia myöten laadukas ja kestävä. Yhdellä latauksella ajaa enduropolkuja noin 2-3 tuntia kaasukädestä riippuen. Tämä sähkömoottoripyörä on ketterä ja näppärä ajaa tiukemmassakin kiven- ja kannonkierrossa.


29.1.2022

Qulbix, Drill One Evo sähköenduro & Lite Bike goes Spain

Kotona Suomessa pakkanen kiristyy, eikä keväästä ole vielä merkkiäkään. Lite Biken ja sähkömoottoripyörien on aika lähteä etelään. Ei muuta kuin pelit, perunat ja pensselit auton kyytiin, ja nokka kohti aurinkoa! Määränpäänä on Espanja, ja matkan varrella poiketaan Tsekeissä nappaamaan kyytiin kauan himoittu CZEM Drill One Evo - sähköcrossi. Niin kiire oli matkaan lähteä, ettei ehditty kuorma-auton sisuksia remontoida asumiseen kelvollisiksi. Luvassa siis sähköpyörien testailua, ajoretkiä, kuvauksia ja lomailuakin ehkä vielä joskus... Tarkoitus on siis tehdä kuorma-autosta koti sekä sähköpyörille ja meille, jossa voi aurinkoenergialla ladata pyöriä off-grid-meiningillä. Stay tuned!

24.1.2022

Lumileikkejä Qulbix Q140MD Core Race-sähköpyörällä

Lumileikkejä Qulbixilla. Katso videon loppuun asti, niin näet hienon loikan! Nyt oli pyörän tehot asetettu 50%, näillä taidoilla olisi pitänyt laittaa ne 30%. Sähkömoottoripyörät soveltuvat hyvin myös talvikäyttöön, jopa -25°C on vielä hyvä keli ajeluun! Akkua suositellaan säilyttämään -20°C tai lämpimämmässä. Lithium-akut kestävät pakkasta siis erittäin hyvin.

23.1.2022

Täysikokoinen ja täysitehoinen sähköenduro BHR e-race

Esittelyssä 32 hevosvoiman BHR e-race. Tämä täysikokoinen ja täysitehoinen sähköenduro tulee lumoamaan enduro- ja crossiharrastajia tehokkaalla väännöllään ja sähäkillä soundeillaan. Tätä BHR e-racen esituotantomallia voi tulla koeajamaan heti keväällä 2022 Lite Bike Storessa Orimattilassa, ja lopullinen tuotantomalli on ostettavissa kesällä 2022.


8.1.2022

Qulbix Q140MD Core Race sähkömoottoripyörä Hill Climbing - testissä

Oi sitä iloa kun Lite Bike Storen ensimmäiset sähkömoottoripyörät saapuivat heinäkuussa! Lähes äänetön Qulbix Q140MD Core Race 12kW on helppokäyttöinen ja hillittömän hauska menopeli. Tällä videolla Lite Bike Storen tehdaskuski Jaakko testailee Qulbixin rajoja, ja paikallisen hiekkakuopan jyrkkiä mäkiä.