SÄHKÖSKOOTTERI


Image

Sähköskootteri on ekologinen, varma ja tyylikäs MENOPELI

Sähköskootteri tarjoaa puhdasta liikkumisen iloa! Silence-sähköskootterit valmistetaan alusta loppuun Espanjassa, ja ne edustavat sekä laadussa, teknologiassa, että kestävyydessä sähköskoottereiden ehdotonta huippua.SILENCE S01
MARKKINOIDEN NOPEIN, TEHOKKAIN JA TYYLIKKÄIN SÄHKÖSKOOTTERI
TILAA NYT


SILKINPEHMEITÄ JA ÄÄNETTÖMIÄ AJOKOKEMUKSIA SILENCELLÄ

Nimensä mukaisesti Silencen S01 on takarenkaaseen sijoitetun moottorinsa ansiosta täysin äänetön, ja Silencen edistyksellisen moottorin etuihin kuuluu myös se, että ajokokemus on täysin tärinätön.

Silencen sähköskootterit ovat helppohuoltoisia, ja niiden käyttökustannukset ovat vain murto-osan bensaskoottereiden kustannuksista. Jos haluat liikkua miellyttävästi, nopeasti ja edullisesti, Silencen skootterit ovat tarkoitetut juuri sinulle.


Sähköskootteri
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  AJONEUVOLUOKKA L3E - A1 KEVYTMOOTTORIPYÖRÄKORTTI

  TEHO 9 KW

  KIIHTYVYYS 0-50KM/T - 2,8 SEKUNTIA

  NOPEUS 110KM/T

  IRROITETTAVA JA HELPOSTI KULJETETTAVA AKKU

  Käytettävyys My Silence- puhelinsovelluksella
  AJOTILAT: CITY, SPORT, ECO JA PERUUTUS

  Latausaika n. 6 tuntia

  AKUN KAPASITEETTI 5,6 kWh

  KANTAMA N. 133KM

  SILENCE SO2

  LAATUA JA LUOTETTAVUUTTA PIENELLÄ KULUTUKSELLA

  TILAA NYT

  PUHELINSOVELLUS TUKENA SKOOTTERIN HALLINNASSA


  Silence S02 skootterin akku on sijoitettu mahdollisimman lähelle maata, minkä ansiosta pyörän painopiste on alhaalla ja skootterin käsittely on erittäin helppoa ja kevyttä. Näin myös satulan alle jää runsaasti tilaa tavaroiden kuljettamiseen. Lisävarusteena saatavan perälaukun avulla tavaroiden kuljettaminen helpottuu entisestään. Pystyt kätevästi tarkkailemaan akun latausta sekä paikallistamaan skootterin 'My Silence' puhelinsovelluksella, jonka ansiosta käytössäsi on myös avaimeton käynnistys.

  Silence Sähköskootteri
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Silence Sähköskootteri
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
   SILENCE S02 DELIVERY
   CO2-VAPAATA KULJETUSTA
   TILAA NYT

   akkujen huippulaadukkaat lithium-kennostot ovat erittäin pitkäikäisiä


   Silencen kattava kokemus ajoneuvoistaan niin Postin, Poliisin kuin kuriiripalveluidenkin täysipäiväisessä työkäytössä on todistanut akkujen äärimmäisen suorituskyvyn. Kun vuosia käytössä olleita akkuja testattiin, oli niiden suorituskyky edelleen lähes alkuperäisellä tasolla. Tuhannen latauskerran (tyhjästä täyteen) ja n. 120,000km ajon jälkeen akun kapasiteetti oli edelleen 97%. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden akun käyttöikä voi olla jopa satojatuhansia kilometrejä. Näiden kilometrien aikana skootteri on maksanut itsensä takaisin jo lukuisia kertoja, ja kaiken lisäksi ilman päästöjä.
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Silence s02 Delivery Sähköskootteri
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
    SILENCE VIRTALÄHDE
    IRROITETTAVA JA HELPOSTI KULJETETTAVA AKKU

    tuhannen latauksen jälkeen akun kapasiteetti edelleen 97% alkuperäisestä

    Silencen innovatiivisia akkuja pystyy käyttämään niihin liitettävän invertterin (700w) ansiosta myös varavirtalähteenä - missä ja milloin tahansa! Akun invertteri muuttaa tasavirtasähkön tavalliseksi 230v verkkovirraksi, jolloin siihen pystyy liittämään mitä tahansa normaaleja sähkölaitteita. Silencen akkua voit käyttää mm. tietokoneen ja puhelimen lataukseen, jääkaappiin, äänentoistoon, lämmitykseen, valaistukseen ja jopa ruoanlaittoon!

    Image

    TILAA OMA SILENCE-SÄHKÖSKOOTTERI JO TÄNÄÄN!
    OTA YHTEYTTÄ